Line Simonsen bliver ny rektor for VUC Holstebro-Lemvig-Struer

03.06.2020
Bestyrelsen for VUC Holstebro-Lemvig-Struer har enstemmigt udpeget Line Simonsen som ny rektor pr. 1/8-2020,

Bestyrelsen for VUC Holstebro-Lemvig-Struer har dags dato enstemmigt udpeget Line Simonsen som ny rektor pr. 1/8-2020, hvor nuværende forstander Gert Sander Jensen går på pension efter 27 år i spidsen for institutionen.

Dermed bliver det også et velkendt ansigt, der beklæder rektorstillingen - Line har nemlig varetaget jobbet som HF-viceforstander på VUC Holstebro-Lemvig-Struer siden 2016.

 

Bestyrelsesformand Asbjørn Christensen er godt tilfreds med udnævnelsen og med ansættelsesprocessen.
”Vi har haft en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt. Med sin ledererfaring og solide faglighed, sin udtalte forståelse for organisationens kultur, samt sin klare vision for institutionen skilte Line sig positivt ud blandt de mange kvalificerede kandidater. En ny rektor, som kan videreføre et veldrevet VUC, som har et skarpt blik for områdets uddannelsesbehov, og som ved, hvor VUC skal tage de næste udviklingsskridt, er netop hvad vi er gået efter.
Som bestyrelsesformand glæder jeg mig over det stærke ansøgerfelt - dels fordi vi dermed har kunnet vælge det stærkeste kort blandt mange relevante muligheder, og dels fordi det viser, hvor attraktiv en institution VUC Holstebro-Lemvig-Struer er.
Jeg og bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Line Simonsen”
.

Line Simonsen ser også frem til samarbejdet med stor glæde.
”Jeg takker for den tillid bestyrelsen og ansættelsesudvalget har vist mig. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at drive og udvikle VUC Holstebro-Lemvig-Struer. Jeg er bevidst om de mange kvaliteter, som skal bevares og de områder, der skal udvikles, så vi fortsat kan være en rummelig skole med høj faglighed og kvalitet, en attraktiv arbejdsplads, og en stærk aktør på uddannelsesområdet. Vores opgave er stor og væsentlig; efter og videreuddannelse er mere relevant end nogensinde.
Jeg glæder mig til at løse denne opgave i samarbejde med bestyrelsen, mine kolleger og eksterne samarbejdspartnere”.

Line Simonsen

Nyudnævnt rektor for VUC Holstebro-Lemvig-Struer pr. 1/8-20