Job hos os

Rektor til VUC-Holstebro-Lemvig-Struer

Ledelse af en samfundsmæssig meget væsentlig uddannelsesinstitution


”Uddannelsesverdenen er et til tider uroligt politisk farvand, præget af hyppige ændringer i lovgivning og vilkår og med skiftende politiske prioriteringer og tiltag. Vi leder derfor efter en kandidat, som forstår den vigtige samfundsopgave, VUC løser, har fornemmelse for det politiske arbejde, og som vil videreføre den tradition, VUC Holstebro-Lemvig-Struer har for at samarbejde bredt med resten af VUC-sektoren og de øvrige lokale uddannelsesinstitutioner. Det giver mere ro, flere handlemuligheder og en stærkere institution”.
(Kilde: Bestyrelsen fra VUC Holstebro-Lemvig-Struer).

 

Har du mod på at prøve kræfter med en af de samfundsmæssigt vigtigste og vanskeligste - og menneskeligt mest meningsfulde – ledelsesopgaver? Så læs videre her.

Har du allerede prøvet - og fundet ud af, at du trives i ledelsesrollen i et meget omskifteligt uddannelsesmiljø med engagerede kompetente og nu og da krævende medarbejdere, der stiller store krav til deres egen faglige indsats, og som forventer god og ordentlig ledelse - så kan denne stilling som leder af en veldrevet og ambitiøs uddannelsesinstitution måske være noget for dig.

 

Let bliver det ikke, for forventningerne og kravene fra bestyrelsen, medarbejderne og kunderne er høje, og de samfundsmæssige rammevilkår for at drive en uddannelsesinstitution er udfordrende og omskiftelige.

Til gengæld tilbydes du en helt særlig mulighed for at udvikle dig selv og dit lederskab sammen med institutionen og dine kollegaer. Du møder engagerede og topmotiverede medarbejdere, tilfredse kursister og en velfungerende bestyrelse. Med det store ansvar følger muligheden for at stå i spidsen for, hvorhen og hvordan institutionen skal udvikle sig.

 

VUC Holstebro-Lemvig-Struer er en sund og velfungerende institution. Du vil møde en uformel og pragmatisk kultur, der er løsnings- og handlingsorienteret og som vil noget med arbejdet med kursisterne – og som lykkes med det. Tonen og samarbejdsklimaet er udtalt positiv i hele organisationen og den sociale kapital mærkbar høj. Stolt, men ikke selvtilfreds. Der er ambitioner og en vilje til at gøre det endnu bedre for kursisterne og erhvervs¬livet.

På VUC Holstebro-Lemvig-Struer tager man opgaven og sig selv alvorligt, og man mener det, når man siger:
”VUC Holstebro-Lemvig-Struer er en uddannelsesinstitution, der med en værdsættende tilgang og respekt for kursisternes forskellighed, giver unge og voksne mulighed for at erhverve sig almene kompetencer. Herudover er engagement, humor, respekt og ansvarlighed højt prioriteret i vores arbejde mod opfyldelsen af de faglige krav.”
(Kilde: Vision og udviklingsplan 2025).

 

Du kan læse meget mere om VUC Holstebro-Lemvig-Struer på hjemmesiden og om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urvals hjemmeside:
Ansøgningsfristen udløber den 27. april 2020 kl. 10.00.

 
Peter fortæller om livet som lærer på VUC - og med 23 år i jobbet ved han, hvad han taler om.